Træterrasse

Det er et stort projekt, at bygge 60 m2 træterrasse og lave plateauer og trapper. men det er virkelig med til, at give huset sit helt eget præg. I mine øjne et moderne præg men med øje for, at helheden virker sådan, at huset og terrassen klæder hinanden. Det synes jeg altså, at jeg er lykkedes meget godt med, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde en ønske om, at gøre huset lige til det hus vi drømte om, uden at gå alt for meget på kompromis. Når man først går igang med at renovere et ældre hus, er det umuligt at gøre det hurtigt eller halvt. Eksempelvis var beklædningsbrædderne rådne et par steder i bunden. det kom til syne, da jeg havde revet den gamle træterrasse ned. Det ville føles forkert at lade som ingenting og dække det med den nye terrasse. Det ville også være fjollet kun at skifte de 4 – 5 brædder da man ville kunne se forskel på dem og de øvrige brædder som er 40 – 50 år gamle. Da jeg så pillede beklædningsbrædderne af, var isoleringen og vindpap ødelagt et par steder, så begge dele blev også udskiftet. Og sådan kan man blive ved.  Man ved derfor aldrig hvad der gemmer sig af nye opgaver, når man først går i gang.

Nu er huset efter meeget lang tid, endelig præsentabelt ude som inde. Men nu kunne man teknisk set stoppe op og nyde det hele. Jeg har dog glædet mig til, at nå hertil i processen, da listen med kreative tiltag blot er blevet længere undervejs. Da huset ligger nogenlunde tæt på stranden, er det oplagt med et udebad. Da jeg har en del rester til fra træterrasse-projektet, vil jeg til foråret bygge et udebad ud af lærketræ. Det kommer der selvfølgelig også et blog indlæg og ikke mindst en video ud af.

Loungeområde i sommerhuset

Fra carport til skur til anneks?   Ja.. En af de beslutninger som ikke var tænkt helt til ende. Efter et par år med fokus på selve sommerhuset, var det [...]