Træterrasse - Del 2 

Så er der nyt fra mit lille online gør-det-selv program! Sommerhus renovering Vlog 5 er netop kommet op på youtube kanalen og som altid er det både med stolthed og ydmyghed at man deler den slags online. Da træterrassen er et større projekt, kan du følge processen fra start til slut gennem vlog 4, 5 og 6. Vi købte som sagt et sommerhus i nordsjælland som dødsbo. Det har stået forladt i længere tid. Vi er derfor igang med, at sætte alt istand indvendigt og udvendigt. I skrivende stund har vi haft huset i lidt over et år. Jeg havde som ofte, ambitioner om, at være færdig inden for et år. Men med job og familie, må man finde en god balance og den tillod ikke, at jeg var færdig året efter. Og når man først går igang, er tilfredsstillelsen også det større, når man gør tingene ordentligt og ikke har stresset sig igennem et projekt. Undervejs i processen nåede jeg også til et punkt, hvor min krop forsøgte at råbe mig op. Så jeg tog en pause på 2 måneder fra projektet for at passe lidt bedre på mig selv.  Foråret er atter over os og energien er oppe på 100 igen, så nu griber jeg hver en chance for at færdiggøre projektet. Træterrassen er den sidste “store” opgave og den er vi over halvvejs med. Derudover er der en del mindre opgaver, som ny havelåge og hegn, lidt klinker ved brændeovnen og ikke mindst ny isolering på loftet. Da huset har stået tomt i en længere periode inden vi overtog det, har der været en del mus og rotter på loftet. Så selvom alt indvendigt er skiftet, ordnet, rettet eller malet, var tanken om, at der havde boet en del dyr på loftet ikke så fed. Men mere om det i den kommende “vlog”på min youtube kanal

 

 

Fra tegning til virkelighed 

Jeg kunne godt ha´ gjort mig mere umage med proportionerne på tegningen. Den er dog blot til at få en idé om hvordan helheden kommer til at se ud, når jeg engang er færdig. Uanset om jeg bygger en terrasse eller andet, tegner jeg tingene jeg skaber. Det gør at jeg ofte bliver opmærksom på noget jeg ikke havde overvejet inden. Jeg laver naturligvis også en konstruktionstegning ift. selve byggeprocessen. Den var dog for grim til, at jeg gad at lægge den op her:-).