Foråret kom og det gjorde lysten til at give terrassen lidt fokus også! Så jeg har sammen med min søde kone og venner, fortsat med terrasse projektet i sommerhuset. Vlog 6 er ude og her bliver der bygget træterrasse i lange baner!..

Henover vinteren har vi lavet de fleste små ting indenfor. Så den plan holdt ret godt. Desværre for min lidt naive tidsestimering, tager det altså lidt længere tid at bygge en træterrasse end jeg lige gik og troede. Der er 3 plateouer og terrassen går ligeledes rundt om huset og ned langs siden af det. Det er ikke døds svært, men tager bare tid, da alt skal være lige både den ene og anden vej. Jeg har købt en “Bowrecher” som er et uundværligt stykke værktøj, man lægger så stor en terrasse. Den gør det let, at rette skæve brædder op. Jeg demonstrere den i videoen oppe over.

 

Stay tuned!